Παναιτωλικοσ Πασ Γιαννινα 1-2 : Panaitwlikos Pas Giannina 1 2 Dhlwseis Proponhtwn : Βελλίδης (62' περιστερίδης), σκόνδρας, τζημόπουλος, μιχαήλ, σιόντης, τσικάρσκι, βιδάλ (40' κούζικ), γιάκος (78' λιάσος).

Παναιτωλικοσ Πασ Γιαννινα 1-2 : Panaitwlikos Pas Giannina 1 2 Dhlwseis Proponhtwn : Βελλίδης (62' περιστερίδης), σκόνδρας, τζημόπουλος, μιχαήλ, σιόντης, τσικάρσκι, βιδάλ (40' κούζικ), γιάκος (78' λιάσος).. Κυριακίδης (62' γιαννακόπουλος), χαντάκιας (46' άργκους), μιχάι (65' μαλής), μαρινάκης (65' μπελεβώνης), τσοκάνης (46' ρότσα) πασ γιαννινα: Ραγιάς, βασίλας, παπαχρήστος (46΄ αναστασόπουλος), λαζαρίδης (82΄ μπαρμπαγιάννης), ζαβέρδας (72΄ νικολάου) πασ γιαννινα: Είχε και άλλες καλές στιγμές με ήταν αποφασισμένοι να φτάσουν στην ισοφάριση και πίεσαν τον πασ γιάννινα παίρνοντας την κατοχή της μπάλας. Τα επίσημα στιγμιότυπα της nova από την αναμέτρηση της δεύτερης αγωνιστικής της σούπερ λίγκας ανάμεσα στον παναιτωλικό και τον ατρόμητο. Δασκαλάκης, μάκης, περβανάς, σταύρου (63' φερεντίνος), ντούκας, παππάς, λάμα (85' τασιούλας), καφεντζής, δημητρέλλος (85'.

Ο «άγιαξ» εκμεταλλεύτηκε το καλό πολύ όμορφο ματς ήταν το σημερινό της ριζούπολης, όπου ο απόλλων σμύρνης υποδέχθηκε τον πασ γιάννινα, στο εξ' αναβολής παιχνίδι της πρεμιέρας. Κυριακίδης, ροντρίγκες (74′ λεντέσμα), κούσας, τομανέ, κλέσιο, φερέιρα (74′ καμαβουάκα), μάκος, μαρκόβσκι, μάρκος πάουλο, τσοκάνης, ουάρντα (84′. Οι ηπειρώτες έδειχναν να βολεύονται. Διαβάστε τα τελευταία νέα των ομάδων. Κέρδισε έως 1.000.000€ σε έναν από τους μεγαλύτερους διαγωνισμούς που έγιναν ποτέ!

10h Ag Panaitwlikos Pas Giannina 2 1 Youtube
10h Ag Panaitwlikos Pas Giannina 2 1 Youtube from i.ytimg.com
Ασταμάτητος ο πασ γιάννινα με τους ηπειρώτες να συνεχίζουν με το πόδι κολλημένο στο γκάζι. Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα, γκολ και highlights τον αγώνα της 7ης αγωνιστικής της. Ο «άγιαξ» εκμεταλλεύτηκε το καλό πολύ όμορφο ματς ήταν το σημερινό της ριζούπολης, όπου ο απόλλων σμύρνης υποδέχθηκε τον πασ γιάννινα, στο εξ' αναβολής παιχνίδι της πρεμιέρας. Αυτό, όμως, δεν φρέναρε τον πασ γιάννινα, ο οποίος συνέχισε να πιέζει και να πατά καλύτερα από τον παναιτωλικό. Κυριακίδης (62' γιαννακόπουλος), χαντάκιας (46' άργκους), μιχάι (65' μαλής), μαρινάκης (65' μπελεβώνης), τσοκάνης (46' ρότσα) πασ γιαννινα: Βελλίδης (62' περιστερίδης), σκόνδρας, τζημόπουλος, μιχαήλ, σιόντης, τσικάρσκι, βιδάλ (40' κούζικ), γιάκος (78' λιάσος). Ο πασ γιάννινα ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση κόντρα στον παναιτωλικό, με τον αργύρη γιαννίκη να ανακοινώνει την αποστολή και να αφήνει. Ωστόσο, στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν σημειώσουν δύο τέρματα με τους κριζμάν και.

Απομακρύνονται από την επικίνδυνη ζώνη οι γιαννιώτες, παραμένουν χαμηλά οι γηπεδούχοι.

Απομακρύνονται από την επικίνδυνη ζώνη οι γιαννιώτες, παραμένουν χαμηλά οι γηπεδούχοι. Πάντα έχουν την σημασία τους τα παιχνίδια ανάμεσα στον παναιτωλικό και τον πασ γιάννινα, όπου αναμένεται να γίνει μάχη. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο σκορ στο 16΄ με τον αρίγιμπι. Δασκαλάκης, μάκης, περβανάς, σταύρου (63' φερεντίνος), ντούκας, παππάς, λάμα (85' τασιούλας), καφεντζής, δημητρέλλος (85'. Ωστόσο, στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν σημειώσουν δύο τέρματα με τους κριζμάν και. Ο πασ γιάννινα ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση κόντρα στον παναιτωλικό, με τον αργύρη γιαννίκη να ανακοινώνει την αποστολή και να αφήνει. Ο «άγιαξ» εκμεταλλεύτηκε το καλό πολύ όμορφο ματς ήταν το σημερινό της ριζούπολης, όπου ο απόλλων σμύρνης υποδέχθηκε τον πασ γιάννινα, στο εξ' αναβολής παιχνίδι της πρεμιέρας. Όμως, οι ακρίτες μπόρεσαν να φτάσουν στην ανατροπή με αντεπίθεση διαρκείας. Ασταμάτητος ο πασ γιάννινα με τους ηπειρώτες να συνεχίζουν με το πόδι κολλημένο στο γκάζι. Κέρδισε έως 1.000.000€ σε έναν από τους μεγαλύτερους διαγωνισμούς που έγιναν ποτέ! Διαβάστε τα τελευταία νέα των ομάδων. Είχε και άλλες καλές στιγμές με ήταν αποφασισμένοι να φτάσουν στην ισοφάριση και πίεσαν τον πασ γιάννινα παίρνοντας την κατοχή της μπάλας. 90' γκολ για τον πασ!

Ο πασ γιάννινα ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση κόντρα στον παναιτωλικό, με τον αργύρη γιαννίκη να ανακοινώνει την αποστολή και να αφήνει. Οι ηπειρώτες έδειχναν να βολεύονται. Ραγιάς, βασίλας, παπαχρήστος (46΄ αναστασόπουλος), λαζαρίδης (82΄ μπαρμπαγιάννης), ζαβέρδας (72΄ νικολάου) πασ γιαννινα: Κέρδισε έως 1.000.000€ σε έναν από τους μεγαλύτερους διαγωνισμούς που έγιναν ποτέ! Ο «άγιαξ» εκμεταλλεύτηκε το καλό πολύ όμορφο ματς ήταν το σημερινό της ριζούπολης, όπου ο απόλλων σμύρνης υποδέχθηκε τον πασ γιάννινα, στο εξ' αναβολής παιχνίδι της πρεμιέρας.

Panaitwlikos Pas Giannina 1 2 Neoi Kairoi
Panaitwlikos Pas Giannina 1 2 Neoi Kairoi from wcdn.gazzetta.gr
Οι ηπειρώτες έδειχναν να βολεύονται. Απομακρύνονται από την επικίνδυνη ζώνη οι γιαννιώτες, παραμένουν χαμηλά οι γηπεδούχοι. Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα, γκολ και highlights τον αγώνα της 7ης αγωνιστικής της. Αυτό, όμως, δεν φρέναρε τον πασ γιάννινα, ο οποίος συνέχισε να πιέζει και να πατά καλύτερα από τον παναιτωλικό. 90' γκολ για τον πασ! Κυριακίδης, ροντρίγκες (74′ λεντέσμα), κούσας, τομανέ, κλέσιο, φερέιρα (74′ καμαβουάκα), μάκος, μαρκόβσκι, μάρκος πάουλο, τσοκάνης, ουάρντα (84′. Ασταμάτητος ο πασ γιάννινα με τους ηπειρώτες να συνεχίζουν με το πόδι κολλημένο στο γκάζι. Κυριακίδης (62' γιαννακόπουλος), χαντάκιας (46' άργκους), μιχάι (65' μαλής), μαρινάκης (65' μπελεβώνης), τσοκάνης (46' ρότσα) πασ γιαννινα:

Ο «άγιαξ» εκμεταλλεύτηκε το καλό πολύ όμορφο ματς ήταν το σημερινό της ριζούπολης, όπου ο απόλλων σμύρνης υποδέχθηκε τον πασ γιάννινα, στο εξ' αναβολής παιχνίδι της πρεμιέρας.

Αυτό, όμως, δεν φρέναρε τον πασ γιάννινα, ο οποίος συνέχισε να πιέζει και να πατά καλύτερα από τον παναιτωλικό. 90' γκολ για τον πασ! Ο «άγιαξ» εκμεταλλεύτηκε το καλό πολύ όμορφο ματς ήταν το σημερινό της ριζούπολης, όπου ο απόλλων σμύρνης υποδέχθηκε τον πασ γιάννινα, στο εξ' αναβολής παιχνίδι της πρεμιέρας. Πατσιουρασ, kaja, τατσησ, γωγοσ, βασιλακησ, τσουνησ, θεοχαρησ, σακκασ, τασιουλασ, λιασοσ αναπληρωματικοί: Δασκαλάκης, μάκης, περβανάς, σταύρου (63' φερεντίνος), ντούκας, παππάς, λάμα (85' τασιούλας), καφεντζής, δημητρέλλος (85'. Κέρδισε έως 1.000.000€ σε έναν από τους μεγαλύτερους διαγωνισμούς που έγιναν ποτέ! Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο σκορ στο 16΄ με τον αρίγιμπι. Ο πασ γιάννινα ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση κόντρα στον παναιτωλικό, με τον αργύρη γιαννίκη να ανακοινώνει την αποστολή και να αφήνει. Βελλίδης (62' περιστερίδης), σκόνδρας, τζημόπουλος, μιχαήλ, σιόντης, τσικάρσκι, βιδάλ (40' κούζικ), γιάκος (78' λιάσος). Όμως, οι ακρίτες μπόρεσαν να φτάσουν στην ανατροπή με αντεπίθεση διαρκείας. Είχε και άλλες καλές στιγμές με ήταν αποφασισμένοι να φτάσουν στην ισοφάριση και πίεσαν τον πασ γιάννινα παίρνοντας την κατοχή της μπάλας. Ωστόσο, στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν σημειώσουν δύο τέρματα με τους κριζμάν και. Διαβάστε τα τελευταία νέα των ομάδων.

Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα, γκολ και highlights τον αγώνα της 7ης αγωνιστικής της. Ο «άγιαξ» εκμεταλλεύτηκε το καλό πολύ όμορφο ματς ήταν το σημερινό της ριζούπολης, όπου ο απόλλων σμύρνης υποδέχθηκε τον πασ γιάννινα, στο εξ' αναβολής παιχνίδι της πρεμιέρας. Κυριακίδης, ροντρίγκες (74′ λεντέσμα), κούσας, τομανέ, κλέσιο, φερέιρα (74′ καμαβουάκα), μάκος, μαρκόβσκι, μάρκος πάουλο, τσοκάνης, ουάρντα (84′. Πατσιουρασ, kaja, τατσησ, γωγοσ, βασιλακησ, τσουνησ, θεοχαρησ, σακκασ, τασιουλασ, λιασοσ αναπληρωματικοί: Απομακρύνονται από την επικίνδυνη ζώνη οι γιαννιώτες, παραμένουν χαμηλά οι γηπεδούχοι.

Pana8hnaikos Pas Giannina 1 2 8riambos Kai Sth Lewforo Prokrish Sta Hmitelika Podosfairo Sport 24
Pana8hnaikos Pas Giannina 1 2 8riambos Kai Sth Lewforo Prokrish Sta Hmitelika Podosfairo Sport 24 from www.sport24.gr
Πάντα έχουν την σημασία τους τα παιχνίδια ανάμεσα στον παναιτωλικό και τον πασ γιάννινα, όπου αναμένεται να γίνει μάχη. Όμως, οι ακρίτες μπόρεσαν να φτάσουν στην ανατροπή με αντεπίθεση διαρκείας. Ο «άγιαξ» εκμεταλλεύτηκε το καλό πολύ όμορφο ματς ήταν το σημερινό της ριζούπολης, όπου ο απόλλων σμύρνης υποδέχθηκε τον πασ γιάννινα, στο εξ' αναβολής παιχνίδι της πρεμιέρας. Δασκαλάκης, μάκης, περβανάς, σταύρου (63' φερεντίνος), ντούκας, παππάς, λάμα (85' τασιούλας), καφεντζής, δημητρέλλος (85'. Πατσιουρασ, kaja, τατσησ, γωγοσ, βασιλακησ, τσουνησ, θεοχαρησ, σακκασ, τασιουλασ, λιασοσ αναπληρωματικοί: Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα, γκολ και highlights τον αγώνα της 7ης αγωνιστικής της. Βελλίδης (62' περιστερίδης), σκόνδρας, τζημόπουλος, μιχαήλ, σιόντης, τσικάρσκι, βιδάλ (40' κούζικ), γιάκος (78' λιάσος). Αυτό, όμως, δεν φρέναρε τον πασ γιάννινα, ο οποίος συνέχισε να πιέζει και να πατά καλύτερα από τον παναιτωλικό.

Πατσιουρασ, kaja, τατσησ, γωγοσ, βασιλακησ, τσουνησ, θεοχαρησ, σακκασ, τασιουλασ, λιασοσ αναπληρωματικοί:

Αυτό, όμως, δεν φρέναρε τον πασ γιάννινα, ο οποίος συνέχισε να πιέζει και να πατά καλύτερα από τον παναιτωλικό. Είχε και άλλες καλές στιγμές με ήταν αποφασισμένοι να φτάσουν στην ισοφάριση και πίεσαν τον πασ γιάννινα παίρνοντας την κατοχή της μπάλας. Ο «άγιαξ» εκμεταλλεύτηκε το καλό πολύ όμορφο ματς ήταν το σημερινό της ριζούπολης, όπου ο απόλλων σμύρνης υποδέχθηκε τον πασ γιάννινα, στο εξ' αναβολής παιχνίδι της πρεμιέρας. Βελλίδης (62' περιστερίδης), σκόνδρας, τζημόπουλος, μιχαήλ, σιόντης, τσικάρσκι, βιδάλ (40' κούζικ), γιάκος (78' λιάσος). Διαβάστε τα τελευταία νέα των ομάδων. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο σκορ στο 16΄ με τον αρίγιμπι. Πάντα έχουν την σημασία τους τα παιχνίδια ανάμεσα στον παναιτωλικό και τον πασ γιάννινα, όπου αναμένεται να γίνει μάχη. Βελλίδης, καρανίκας (61΄λίλα), μιχαήλ, σκόνδρας, ναδάλες, τσουκαλάς (54΄μανιάς), κοζορώνης, ακόστα (77' ηλιάδης), τσάβες, γιάκος, ίλιτς. Ο πασ γιάννινα ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση κόντρα στον παναιτωλικό, με τον αργύρη γιαννίκη να ανακοινώνει την αποστολή και να αφήνει. Ραγιάς, βασίλας, παπαχρήστος (46΄ αναστασόπουλος), λαζαρίδης (82΄ μπαρμπαγιάννης), ζαβέρδας (72΄ νικολάου) πασ γιαννινα: Όμως, οι ακρίτες μπόρεσαν να φτάσουν στην ανατροπή με αντεπίθεση διαρκείας. Πατσιουρασ, kaja, τατσησ, γωγοσ, βασιλακησ, τσουνησ, θεοχαρησ, σακκασ, τασιουλασ, λιασοσ αναπληρωματικοί: Κέρδισε έως 1.000.000€ σε έναν από τους μεγαλύτερους διαγωνισμούς που έγιναν ποτέ!

Βελλίδης, καρανίκας (61΄λίλα), μιχαήλ, σκόνδρας, ναδάλες, τσουκαλάς (54΄μανιάς), κοζορώνης, ακόστα (77' ηλιάδης), τσάβες, γιάκος, ίλιτς παναιτωλικοσ. Ραγιάς, βασίλας, παπαχρήστος (46΄ αναστασόπουλος), λαζαρίδης (82΄ μπαρμπαγιάννης), ζαβέρδας (72΄ νικολάου) πασ γιαννινα:

Posting Komentar

0 Komentar

Ad Code